Стоичков само хванал за ревера българския журналист, нямало бой

Стоичков само хванал за ревера българския журналист, нямало бой
По думите на свидетеля подобна реакция на футболиста била очаквана, като се има предвид избухливият му характер. Снимка: „Чикаго Файър“
A A+ A++ A

Легендарния български футболист Христо Стоичков, когото чикагската полиция разследва за побой над български журналист, всъщност само бил хванал журналиста за ревера, без да го удря, разказа кореспондентът на bTV в САЩ Ясен Дараков.

Редакторът на издавания в Съединените щати вестник „България Сега“ Светлозар Момчилов твърди, че е бит от Христо Стоичков по време на парти по случай 15-годишнината на бившия му клуб „Чикаго Файър“. Момчилов е подал и жалба в американската полиция.

До ситуацията се стигнало, след като журналистът получил отказ за интервю. Момчилов обаче продължил да настоява, премествайки се на масата на футболиста, където той празнувал със свои приятели.

Видимо раздразнен, настоящият треньор на „Литекс“ му казал, че не го познава и не желае да говори с него. Журналистът отвърнал, че това е грубо, а размяната на реплики продължила.

„В следващия момент Стоичков го беше хванал за ревера на якето и го изведе от залата, където дойде охраната и помоли Момчилов да напусне сградата“, разказва Дараков, който допълни, че така конфронтацията приключила.

По думите му подобна реакция на футболиста била очаквана, като се има предвид избухливият му характер.

„Стоичков си свърши сам работата. Не изчака охраната да дойде“, обясни Дараков и допълни, че често в гилдията не се проявява необходимия респект за звезди от ранга на Камата.

#Христо Стоичков #Камата #САЩ #Ясен Дараков #Чикаго #Светлозар Момчилов #вестник „България Сега” #Чикаго Файър #Литекс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници