Проститутки и сводници окупираха училище и детска градина в Русе

Проститутки и сводници окупираха училище и детска градина в Русе
A A+ A++ A

Магистрални проститутки и сводници окупираха училище и детска градина в Русе.

Жриците на любовта в крайдунавския град предлагат услугите си не само на шофьорите на камиони, но и на ученици.

Това принуди хората от цeлия квартал да излязат на протест и да настояват пред полицията да прогони проститутките.

Русенският булевард „България“ е част от международния път, който води към граничния пункт Дунав мост и от години е предпочитано място за проститутките и техните сводници. Освен подлезите отскоро те окупират и двора на близкото училище, предаде bTV.

Своеволията на проститутките и техните сутеньори принудиха хората, живеещи в района, да излязат на протест.

Те твърдят, че от години търпят безобразията на труженичките. Сигналите им на телефон 112 невинаги се приемат за основателни. Според властите обажданията не били основателни.

От полицията категорично отричат твърденията, че униформени са в комбина със сутеньори. Според хората в района патрулка често обикаля квартала и гони проститутките.

Играта им обаче прилича на котка и мишка, защото момичетата се връщат на работните си места веднага след като униформените завият зад ъгъла, посочват живеещите наблизо.

„Този проблем отдавна стои пред нас и ние не го неглижираме. През последния един месец са водени 16 лица в районното управление, на които са съставени съответните разпореждания и актове за установяване на административни нарушения. Проведени за този един месец са и две специализирани полицейски операции“, обясни Иван Гецов, началник на Първо РУП - Русе.

Живеещите в района са на мнение, че управляващи и полиция трябва да обединят усилията си, за да не се създава комфорт за работа на проститутките.

Те се заканиха, че ако това не стане, ще организират сами патрул, но се опасяват, че така ще създадат предпоставки за друг вид престъпления.

#сводници #Русе #Дунав мост #полиция #училище #детска градина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници