Буря от коментари заля мрежата след рязкото спиране на "Ергенът" (КУЛТОВИ КОЛАЖИ)

Буря от коментари заля мрежата след рязкото спиране на "Ергенът" (КУЛТОВИ КОЛАЖИ)
A A+ A++ A

Хиляди гневни коментари заляха мрежата след рязкото спиране на "Ергенът" снощи. Причината бе излъчването на извънредните новини за ареста на бившия премиер Бойко Борисов. Промяната в последните минути в програмната схема влуди феновете на сеирджийското риалити, видя Burgas24.bg.

От bTV държаха с часове зрителите на нокти чак до последните секунди на късната емисия новини, когато бе съобщено, че спреният епизод ще бъде излъчен от начало в петъчната вечер.

"Скъпи зрители, събитията в последните часове  наложиха прекъсване на програмата на bTV. Целият епизод на Ергенът от тази вечер ще бъде излъчен утре (18 март, петък) от 21:00 по bTV, а петъчния епизод очаквайте в събота, 19 март от 20:00"- това пък бе информацията, появила се на официалната страница на предаването във Фейсбук, където коментарите светкавично заваляха. Ето и част тях:

Поне повторение пуснете по някоя от другите телевизии. Цяла седмица чакаме за единия епизод и накрая ще го спрете заради новини..то поне да беше нещо наистина важно...

Нова ТВ отразиха събитието и си продължиха предаването. БТВ предават едно и също и нищо съществено...с цел рейтинг, но рейтинга ще отиде при Нова ТВ.

Не можаха по време на някой глупав турски сериал..точно сега...

Пускайте да си гледаме и да се забавляваме!

Стига бе човек, не ни интересува Боко тиквата, цяла седмица чакам да се смея на квачките в "Ергенът"...

Заради ковид спряхте Съни бийч и вече трета година гледаме първи сезон, сега заради Бойко спирате Ергенът. Много "умно", да знаете...

Ергенът от Банкя ни съсипа вечерта!

Ако сме истински българи..ще изтече целия епизод в Замунда още тази вечер.


 

 

 

#Борисов #арест #Ергенът

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай