Безплатен обяд от Лео Бианки за украинските бежанци

Безплатен обяд от Лео Бианки за украинските бежанци
A A+ A++ A

Популярният готвач, рапър и риалити герой Лео Бианки подава ръка на бежанците от Украйна.

Кулинарният гуру предлага безплатен обяд на бежатците в своя ресторант, като освен това събира играчки за украинските деца.

Сумата от всяка поръчана пица през утрешния ден в заведението ще отиде в помощ на българските семейства, които са приютили бежанци.

Това съобщи Лео в социалните мрежи.

"Понеделник, 21 март, всички пици, които нашият ресторант ще продаде за обяд, сумата от продажбата ще бъде дарена на украинските бежанци, пристигнали в София.  Парите ще бъдат използвани за плащане и издръжка на тези, които с благодарност приемат семейства с украински деца. Всички украински граждани, избягали от войната, ще имат безплатен обяд, предлаган от нашия ресторант! Ако искате да участвате със своята солидарност, ние ви очакваме в понеделник и не забравяйте да поръчате пица!  За всички, които имат възножност да дарят играчки за деца, можете да ги донесете преди 21. 03. в Leo's pizza Trattoria на бул. Нилола Вапцаров 57 (тенис клуб Малееви), ние ще се погрижим да ги предадем!  Благодаря за подкрепата! Сподели, за да сме повече", гласи публикацията на Бианки.

#Лео Бианки #украински бежанци

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници