"Един за друг": Зрители искат субтитри, за да разберат Генади от Ямбол

"Един за друг": Зрители искат субтитри, за да разберат Генади от Ямбол
A A+ A++ A

Тазгодишното издание на популярното риалити „Един за друг“ ще е изключително интересно. Тази вечер представиха участниците. Сред най-атрактивните са Теодора и Генади, които съвсем наскоро са станали семейство.

Теди е на 23 години от Бургас, а Генади - на 32 години от Ямбол.

Двамата са заедно от две години, още от втория месец живеят заедно. Запознали се в пика на пандемията, любовта между двамата бързо пламнала. Всеки един от тях открил сродната си душа, обичали да правят много неща заедно. Теди мечтае за къща на три етажа с три деца и салон за красота.

„Участваме, за да спечелим“, казаха двамата и още с появата си в ефир спечелиха симпатиите на мнозина. „Страхотни са, много свежи и забавни!“, коментираха зрители.

„Гецата е ограничен, тъп, сложете му субтитри, че нищо не му се разбира. Момичето изобщо не искам да я коментирам“, коментираха във фейсбук страницата фенове на любовното риалити.

„Млади хора, а нямат изказ. На мъжа му се виждаше задника. Тези ще са от първите, които ще си тръгнат“, пише във фейсбук Поли Христова. Мнозина ги оприличиха с Яница и Момчил от последния сезон на предаването. Други са категорични.

#един за друг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници