Астролог с плашеща прогноза: На Земята никога повече няма да е същото

Астролог с плашеща прогноза: На Земята никога повече няма да е същото
A A+ A++ A

В началото на годината всички сме нетърпеливи да разберем какво ни очаква през следващите 365 дни. Но прогнозата на Ивайло Добрев е нещо, което не сте очаквали да прочетете за 2022 година.

Той предвижда на Земята да се случи нещо невиждано. Ето какво пише той във Фейсбук:

Приятели, без да искам да ви плаша, но бих искал да предупредя, не че ще можем да сме подготвени, за това, което предстои, но все пак е нещо, а именно краят на тази година, около датите 01.11.2022 - 02.11.2022г, в Небесата се случват толкова напрегнати аспекти, колко досега мисля, че не съм виждал, процесите засягат цялата Планета, и е огромно колективно разместване на пластовете, както във външната, така и във вътрешната реалност. Дали ще е голяма криза или някакво по-голямо по мащаб бедствие, зависи от нагласите ни дотогава и от онова, което изпращаме в пространствено-времевите линии. Определено ще е гигианстка масова трансформация.
Ето и Аспектите тези дни:
 
Сатурн във Водолей съвпад Луната с три квадратури и никакви подкрепящи аспекти, включени в три Тау-Квадрата - със Слънцето и Венера в Скорпион, Уран в Телец и Възлите в Телец/Скорпион. Всички Знаци са Фиксирани - което значи огромна маса и голяма тежест. Сблъсък на гигантите от Фиксираният Кръст. Върхът на Тау Квадрите и точката на най-голямо напрежение, е Сатурн във Водолей - възможен е голям срив за немалко време внезапен и неочакван на всички компютърни системи по света. Възможно е спиране на електричеството. Нещо по въздуха и свързано с въздуха - също. Определено ще е голямо чистене, тъй като знакът Водолей е свързан с подвига на Херкулес - Чистене на Авгиевите Обори.
Освен това, тези мощни Тау-Квадратури се случват по време на две Затъмнения - Новолуние и Слънчево Затъмнение в Скорпион - 25.10.2022, и Пълнолуние и Лунно Затъмнение в Телец - 08.11.2022.г. Също така Марс/Юпитер/Уран/Нептун, са ретроградни.
 
Селена - Бялата Луна (Светлите сили) е с три хармонични аспекта (Слава Богу)и тук-таме няколко хармонични аспекти между други небесни тела, държащи реалността да не се разпадне напълно.
След тези дати на Зануляване на Земята никога повече няма да е същото.

#астрология

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници