Гъмзата тунингова жена си за 20 бона

Гъмзата тунингова жена си за 20 бона
A A+ A++ A

Йордан Йончев-Гъмзата сериозно е тунинговал жена си Юлиана. Малко преди да навърши 38 години, родилата две деца балерина изглежда по-добре отколкото когато е била на 18 години, показват снимки от двата периода на благоверната на музиканта. Говори се, че той е вложил във външния й вид поне 20 бона, но е доволен от резултата.

Снимки на хубавата Юлиана „преди” и „сега” показват сериозна разлика, която не се дължи единствено на отминаващото време. Логично е на по-млади години да я изглеждала по-добре. В случая с балерината от „Магаданс” обаче като че ли времето тече в нейна полза. Колкото повече напредва възрастта й, толкова по-хубава става госпожа Йончева.

Любопитно е, че лицето й постепенно като че ли се променя. Това личи най-силно в носа. Старите снимки на Юлиана показват доста по-остра форма на дихателния орган, докато на новите той изглежда малък, топчест и изключително симпатичен. Устните също са различни. Докато преди са били хубави, но подобни на устните, върху които всяко второ момиче поставя червило, преди да излезе от дома си, сега те са сочни, пухкави и съблазнителни. Личи, че зад вида им стоят усилията на някой добре обучен и разбиращ от занаята си специалист по разкрасяване.

Лицето на Юлиана е с далеч по-меки контури в сравнение с преди, като не е ясно дали това се дължи на 2-3 килограма отгоре в сравнение с преди, или също е резултат от поставяне на филъри. Балерината рядко се усмихва широко, за да се видят ясно зъбите й, но снимки между усмивката й преди и сега подсказва, че и там май е работено.

Прави впечатление, че съпругата се е променила не само в чисто физически план. Стилът й също е различен в сравнение с преди. Няма и следа от крещящите тоалетчета и силния грим, които й бяха запазена марка преди сватбата и малко след като се омъжи. Сега Юлиана изглежда като стилна дама, а вкусът й е почти безупречен. В облеклото й преобладава черното, с което човек рядко може да сбърка, като в същото време се опитва за избягва излишни детайли. Това показва, че госпожата полага старание да избягва кича за сметка на по-обрана и елегантна визия.

Гъмзата и Юлиана се ожениха преди 15 години. Първото дете на двойката се роди малко след сватбата, а 7 години по-късно на бял свят дойде и второто. Макар и с две раждания зад гърба си, Юлиана продължава да поддържа хубавата си фигура за радост и гордост на мъжа си. Преди да стане госпожа Йончева, тя има солидни спортни успехи, макар че днес вече никой не говори за тях. През 2001 г. заедно с ансамбъла ни по художествена гимнастика става европейски шампион, а две години по-късно – световен вицешампион. Тогава все още носи моминското си име – Юлиана Найденова.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници