Боят настана! Но щурмът към парламента се провали

Боят настана! Но щурмът към парламента се провали
A A+ A++ A

"Възраждане" ескалира протеста като призова протестиращите в момента пред НС д ащурмуват сградата. Партията искаше  полицията да допусне демонстрантите. Служителите на МВР обаче посрещнаха, атаката изблъсквайки тълпата, за да не влязат вътре и да се стигне до по-сериозни ексцесии. Органите на реда не използваха помощни средства, а просто се струпаха пред входа.

От НСО пък искаха да спрат протестиращите с маса пред главния вход. Депутати от ПП "Възраждане" зовяха служителите на ред да я махнат.

Както е известно хиялди граждани излязоха на протест пред Народното събрание, организиран от ПП "Възраждане", която организирано ги зивозваше с рейсове от цялата страна.

По-рано граждани от Варна, пътуващи към протеста, сигнализираха, че органи на реда са ги спрели напът за София заради проби за алкохол и наркотици. Гражданите коментираха, че това е било полицейска провокация, но впоследствие всички автобуси на Възраждане от Варна са тръгнали към София. Впоследствие всички повторни проби на шофьорите са били са отрицателни. В Народното събрание депутати коментираха разнопосочно протеста.

#протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници