Мангъров на протеста: Първите в държавата се скриха заради един течащ нос!

Мангъров на протеста: Първите в държавата се скриха заради един течащ нос!
A A+ A++ A

Пред сградата на Народното събрание се провежда протест срещу COVID мерките и зеления сертификат. Множество от хора идват на площада организирано, чрез платени рейсове от партия "Възраждане". Звучат революционни и възрожденски песни. Чуват се възгласи "Долу мерките!"

Плътен кордон от полицаи възпрепятстват протестиращите да се доближат до сградата на парламента. Униформени и жандармерия е разположена не само по площада, но и в малките преки в подстъпите към него. Недалеч от храм "Ал. Невски" е инсталирано и водно оръдие за борба с безредиците.

На протеста е и Атанас Мангъров - ръководителят на Covid-отделението на Инфекциозна болница. Той обяви, че "няма никаква полза от боцкането", защото ваксинираните членове на КСНС са се самоизолирали като контактни лица на Covid-инфектирания Никола Минчев. 

Що за държава сме, в която целият съвет по Национална сигурност се скри, след като на председателя на парламента му текна сопола. Това коментира вирусологът доц. Атанас Мангъров на протеста пред Народното събрание. Десетки граждани излязоха на национален протест пред Народното събрание, организиран от ПП "Възраждане".

По-рано граждани от Варна, пътуващи към протеста, сигнализираха, че органи на реда са ги спрели напът за София заради проби за алкохол и наркотици. Гражданите коментираха, че това е било полицейска провокация, но впоследствие всички автобуси на Възраждане от Варна са тръгнали към София. Впоследствие всички повторни проби на шофьорите са били са отрицателни. В Народното събрание депутати коментираха разнопосочно протеста.

#Мангъров #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници