Няма алкохол или наркотик в кръвта на брата на Бербатов

Няма алкохол или наркотик в кръвта на брата на Бербатов
Бербатов е задържан за 24 часа, тъй като колата, с която е заловен, се води на съпругата му Димитричка. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Не е открит алкохол или наркотик в кръвта на брата на футболиста Димитър Бербатов – Асен, който беше арестуван заради притежание на кокаин в автомобила, в който се е возил.

Бербатов е задържан за 24 часа, тъй като колата, с която е заловен, се води на съпругата му Димитричка, предаде БГНЕС.

Към 19:00 часа в четвъртък на КПП Дяково при рутинна проверка е спрян лек автомобил „Сеат“ с благоевградска регистрация.

Той е шофиран от 26-годишния Николай Борисов от Благоевград. При последвалата проверка на задната седалка в детското столче на сина на Асен Бербатов, който е на година и 4 месеца, в дунапрена е открито пликче с 19 грама кокаин. Наркотикът е иззет.

Направеният тест на шофьора Николай Борисов е показал наличие на алкохол и наркотици. Взета му е урина за изследване за потвърждаването наличието на наркотик. Пробата на 29-годишния Асен Бербатов е отрицателна.

Двамата са задържани с полицейска мярка за 24 часа в РУП – Дупница. На този етап прокуратурата няма да иска допълнителното им задържане.

Образувано е досъдебно производство срещу двамата за притежаване на наркотик, каза пред БГНЕС районният прокурор на Дупница Величка Шопова.

Мярката за задържане на Борисов и Бербатов изтича след 17:00 ч. в петък. Те ще бъдат освободени, тъй като двамата са с чисто съдебно минало.

Срещу Асен Бербатов обаче се води наказателно производство в Благоевград, тъй като е заловен да шофира с отнето свидетелство за МПС.

#Асен Бербатов #Димитър Бербатов #кокаин #Благоевград #Дупница #КПП Дяково #Николай Борисов #Величка Шопова #наркотик

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници