Връзката алфа мъж с алфа жена

Връзката алфа мъж с алфа жена
A A+ A++ A

Мъжете, които са дейни, грижовни, разрешаващи с твърдост проблемите, създаващи усещане за сигурност, винаги са привличали женското внимание. Това са алфа мъжете, а първоначалното привличане е омагьосващо. Когато насреща им се появи алфа жена, тогава енергията става магнетична, пише az-jenata.bg. Алфа мъж с алфа жена – дали е възможна щастлива връзка помежду им?

Алфа мъжът иска да води

Най-голямото предизвикателство, пред което са изправени силните жени в отношения с алфа мъж е борбата за власт. Мъжът алфа не прави компромис с това, а спорът с него относно кой да води не би довел до нищо градивно за връзката. Въпреки че силната жена би искала да има силен мъж до себе си, тя няма да се остави да бъде изцяло водена от него.

Той ви обича, но никога няма да ви обича повече от себе си

Да, алфа мъжете поставят винаги себе си на пиедестал. Дори и да постигате успехи, да сте амбициозна, алфа мъжът не би искал да го надминете по постижения, да сте по-умна от него. Профилът на алфа мъжа обикновено отговаря на описанието привлекателен, с добри финансови възможности, джентълмен. Такива мъже дори предпочитат по-често компанията на забавни жени и добре изглеждащи дами, без претенциите да са особено успешни или поне не повече от него.

Два силни образа един срещу друг

Като в природата, като в света на животните. В отношенията между алфа мъж и алфа жена най-често срещаното бойно поле са мислите. Понеже са изключително интелигентни, и двете страни знаят точно и ясно от какво се нуждаят в любовен план. Готови са на всичко, за да го постигнат, рядко допускат големи компромиси със себе си. Ето защо алфа мъжете често избират по-малко сложни жени, просто за да избегнат големи спорове, борбата за власт, без да се налага да се надпреварват с тях.

Разбира се любовна връзка между алфа мъж и алфа жена е възможна. Би била интересна, интензивна, но и двамата партньори трябва да овладеят желанието си за надмощие над другия. Успеят ли с това, могат да създадат чудесен съюз.

Какъв тип жена би привлякла вниманието на алфа мъжа?

Алфа мъжете търсят жена, която не е напълно алфа, но не е и бета. Те имат нужда от перфектен баланс между алфа и бета. Жена, която е уверена в себе си, но знае границите си и ще поиска помощ, но която би могла и да е негова опора в трудни моменти.

#връзка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »