Бащата на Денис: СПРЕТЕ! Не сме разчитали на него да тръгне по участия, за да си платим тока

Бащата на Денис: СПРЕТЕ! Не сме разчитали на него да тръгне по участия, за да си платим тока
A A+ A++ A

Атешкан Теофиков e баща на Денис Теофиков, отишъл си внезапно на 21-годишна възраст. Той написа яростен пост в социалните мрежи срещу шофьора на сина му, който преди дни даде интервю пред журналиста Станислав Цанов. Става ясно обаче, че част от твърденията на шофьора не се приближават до истината.

"По повод интервюто на Мартин, шофьорът на Денис, искам да изясня, че аз и моята съпруга не сме разчитали детето ни да тръгне по участия, за да си купим диван или да си платим тока. Ние сме средностатистическо семейство, не тънем в лукс, но винаги сме се справяли с нуждите си без да се налага да притесняваме детето си за ежедневните си нужни. Във връзка с неверните твърдения по наш адрес по време на пандемията Денис си купи VR очила за плейстейшъна си, за да прекарва времето си вкъщи с приятели.

Твърденията, че Денис има брат от мой първи брак са неверни. Никой няма право да клевети и сипе неистини по отношение на моя живот.

Моля ви, оставете ни да изживеем мъката си. Спрете със спекулациите и не си правете евтин пиар на гърба на нашето дете. Не петнете повече паметта му. В тези тежки дни за нас ви моля да уважите болката ни и да СПРЕТЕ!"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници