Левон Хампацумян, Силвена Роу и Миролюба Бенатова специални гости на Career Show 2021

Левон Хампацумян, Силвена Роу и Миролюба Бенатова специални гости на  Career Show 2021
A A+ A++ A

Обявиха програмата на водещото кариерно изложение Career Show 2021, което ще се проведе на 29 септ. в Sofia Event Center и на 30 септември oнлайн.

Интерактивни дискусии за успешна кариера и щастлив живот всяка година стават сцена на признати експерти от различни сфери на бизнеса и обществения живот. Тази година своите формули за успех пред участниците ще споделят специалните гости на събитието Миролюба Бенатова, Левон Хампарцумян, Силвена Роу, тв водещата Десислава Стоянова, младият режисьор Крис Захариев, Йордан Дъбов и много други.

Участниците в Career Show 2021 могат да се включат в над 40 интерактивни сесии за кариера, развитие, успех, високи технологии и др. В програмата има теми, свързани с кариера в ИТ, биомедицина, дигитален маркетинг, както и ценни съвети за квалифицирани кадри и млади професионалисти.

“Екипът на Career Show се води от основната цел да създаде цялостно изживяване, излизащо извън границите на стандартното изложение. Всяка година ние следим актуалните тенденции на пазара на труда и избираме най-полезните теми за програмата. Такива, които да ориентират кандидатите в морето от възможности, да им помогнат да “сверят часовника си”. Подбираме всеки един от нашите специални гости и лектори, за да се открои добавената стойност от участието в лекциите и уъркшопите. Залагаме на полезни, практични теми за кариера, предприемачество, високи технологии и за баланса работа-личен живот. Участието на професионалисти от световно ниво като г-н Левон Хампарцумян, шеф-готвача Силевена Роу и топ журналиста Мария Цънцарова гарантира ценни съвети от “кухнята на успеха”. Два дни, в които всеки свободно може да се докосне до лектори на изключително високо ниво, които са дошли специално, за да се срещнат с публиката на Career Show 2021.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Освен вдъхновяващите и полезни сесии, участниците в Career Show 2021 ще имат достъп до стотици нови възможности за професионална реализация. Над 100 компании-лидери от различни сектори ще присъстват на събитието, за да представят актуалните възможности за развитие. Сред изложителите на Career Show са български и международни компании като Devrix, VMware, Codix, Alorica, Phoenix Media, Amadeus, Next Solutions, Nexo, Nielsen, Райфайзенбанк, Philip Morris, Kaufland, ProCredit Bank, А1, Уча.се, Ingram Micro, Telenor, LIDL и др.

Всеки желаещ да се включи в събитието може да го направи безплатно след задължителна регистрация: https://careershow.bg/register/

#Career Show 2021

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници