Мрежата завря: Вдигнаха Слави на "Ура!" заради интервюто му

Мрежата завря: Вдигнаха Слави на "Ура!" заради интервюто му
A A+ A++ A

Лидерът на ”Има такъв народ” Слави Трифонов даде първото си телевизионно интервю в ефира на Българската национална телевизия. Бойко Василев му задаваше въпросите, които на моменти дори не успяваше да довърши. За интервюто, ”което не беше по сценарий”, коментират в социалните мрежи.

Бойко препитва общо-взето благо Слави.
Слави претопля стари манджи.
Говори си с Бойко на "ти"

И.т.н....

Има все пак една новина - в началото Христо Иванов и Мая Манолова ходили на разговори в офиса на Трифонов.

Иво Инджов, Facebook

 

Задълбоченото пространно многопосочно интервю на Трифонов, но предадено набързо:


Мрън… Мрън… Аз… Работа… Мрън… Мрън… Те… Мрън… Мрън… Христо Иванов… Аз… Работа… Мрън… Мрън… Предаде ни… Мрън… Мрън… Аз… Работа… Мрън… Мрън… Суверенът… Мрън… Мрън… Аз… Аз… Аз… Аз… Аз…

Това е. Край.

Любомир Аламанов, Facebook

 

Не съм привърженик на ултимативно поведение, каза Слави Трифонов. Този Слави Трифонов, който каза, че с 65 депутати ще излъчи сам кабинет.

Полина Паунова, Facebook

 

Гледах най-дългата реклама в живота си. Повече от 50 минути, по БНТ.
Между другото, в тази реклама чух няколко пъти няколко имена. Но нито веднъж Пламен Николов и Петър Илиев, например. Виж, Кирил Петков го чух ясно. И дори си го представих как е отишъл на колене да проси власт от Слави. Нали това беше целта на тази реклама? Като професионалист смятам, че е сработила. За съжаление.
Надявам се, че обществената телевизия ще даде същото рекламно време и на останалите играчи в изборите.
 
Радослав Бимбалов, Facebook

 

Отиваш на избори. Хората ти гласуват доверие, изразяващо се в 65 депутати. Нужни са 121 за съставяне на правителство. Нямаш 121, имаш 65. Но се държиш все едно имаш 165. Вместо реални преговори за коалиционно споразумение, с ясни ангажименти, просто показваш един списък с министри, с който всички трябва да се съгласят, нищо, че имаш само 65 представители в парламента. Премиерът в този списък е мениджър продажби в микрофирма, а МВР министърът офшорен адвокат, обвинен в плагиатство. По-голямата част от останалите министри са черна дупка.


Не представяш управленска програма, обявените приоритети са миш-маш...
Накрая, обаче казваш: Христо Иванов е виновен.


Ами не, не е виновен Христо Иванов. Отговорността е в този, който е решил, че точно това е правилният начин да служиш на страната си. А той не е.

Ивайло Мирчев, Facebook

 

Безсмислено интервю на Слави. Толкова очаквания, и ... някакъв светски разговор, като за сутрешно светско предаване. Нито един сериозен въпрос, по сериозна тема, която тревожи България - икономически криза, енергийна криза, социална криза. Толкова може човека - няма задълбочени познания, пък и не се стреми да ги задълбочава.


В същност тук приключва и претенцията му някога отново да определя темпото и посоката на българската политика. Повърхностен за политик, иначе за събеседник става.


Щом днес Зуека казва че не знае откъде се финансира и не знае зад какво стои, как да му вярваме, че след като връща субсидии, е прозрачен. И че няма двойно дъно.
Щял да бъде различен в следващия парламент, Може, но пилето му кацна на рамото веднъж и .... отлетя.


Политиците се избират не заради абсолютните им знания, а заради умението да оценяват ситуациите и да вземат балансирани решения под натиск. Слави не е от това тесто на лидерите, които могат да вдъхновяват чрез пример и послания.
Затворен човек. Вероятно е добър за приятелите си, за близките. Но за лидер не става.


И точно защото канибализира истинския шоумен на България Тошко Колев, отгоре той му поставя най-точната диагнозата - фалшив герой.
 

Илиян Василев, Facebook

 

Не успях да гледам интервюто с господин Слави Трифонов.
Беше супер изморителна седмица и реших да изляза навън за два часа.


Но ако господин Трифонов реши да мине да ни види в Народното събрание, ще се радвам да се запознаем.


Ето, дори господин Гешев дойде. Не е нещо страшно.


Но така, де. Дано е било успешно интервю и държавната телевизия се е справила с лудите предизвикателства на живото предаване и всички рискове, които то крие.

Елисавета Белобрадова, Facebook

 

Разбирам, че следващият път ще го направят по-добре, ще бъдат по-мъдри, морални и смирени.


Само че, това не е поредния епизод от телевизионно шоу. Това е нашият живот, животът на пет милиона граждани, животът на семейството ни, на децата ни, на родителите ни И не е прилично да се ползва за опити, експерименти и обучение.

Творецът може да греши и да опитва колкото си иска, защото губи само времето си и своите ресурси. Политикът трябва да е минималистичен в експериментите, защото рискува времето и ресурсите на милиони.

Тома Белев, Facebook

 

Исках да напиша дълъг списък на въпросите, които НЕ БЯХА зададени на трифонов от рекламната агенция на мутрите -- Националната телевизия. Но се отказах, защото все пак не става въпрос за журналисти и журналистика, а за продуктово позициониране, уви, за сметка на данъкоплатците.

Татяна Кристи, Facebook

 

Както ви казах снощи БНТ-1 беше най-гледания канал. Чухме много истини, които вероятно на много хора не се харесват, но истината си е истина! Определено мога да ви кажа, че с някои подобрения, ИТН категорично ще бъде победител на следващите парламентарни избори, въпреки, че странно защо, всички атаки са насочени към тях, а не към партиите от статуквото. Дори БСП, което уж иска да води преговори с ИТН, непрекъснато пуска младите си остриета да злословят по адрес на ИТН. И как точно очакват подкрепа, когато не са се спрели с медийното обстрелване срещу най-голямата парламентарна група, която единствена е побеждавала ГЕРБ. Имам странното чувство, че БСП и ДБ неистово искат да върнат ГЕРБ на върха и като че ли им се отдава, а вероятно тези формации имат повече допирни точки с ГЕРБ? Дали пък Слави не принуди статуквото да покаже истинското си лице?

Димитър Байрактаров, Facebook

След това boaring interview, аз като един суверен и най-вече данъкоплатец си искам моите данъци обратно. Ама моля ви, БНТ, явно някой друг ви плаща да излъчвате в праймтайм безумици. Изгледайте пак това интервю с декор от погребална агенция и дайте на този суверен, който не ви иска оплакваческите излияния на разни взели се на сериозно хора от друг бранш, парите, които сте получили да правите смислени неща. Останалото е чалга. Нея също не искаме и от вас и от политиците!

Душана Здравкова, Facebook

 

Бях малко зает с Миндя рок фест, та изтървах ИнтервютоНаВека

Верно ли интервюираният отронил горка сълза, която се стекла по мъжествената му скула за всеобщо умиление на суверените, защото никой не го бил разбирал?
Той и Хегел така, сетих се. Последните му думи са били: "Само един ме разбра... Ама всъщност и той не ме разбра..."

Дълбоки води ще да са тия. Диалектически.

Евгений Дайнов, Facebook

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници