"Делта Гард" с писмо до Хаджигенов: Имало ли е наши служители, облечени като полицаи, на протеста?

"Делта Гард" с писмо до Хаджигенов: Имало ли е наши служители, облечени като полицаи, на протеста?
A A+ A++ A

Охранителната фирма "Делта Гард" ООД изпрати писмо до народния представител от ИСБГНИ адв. Николай Хаджигенов във връзка с разпространените кадри от протестите, включващи полицейско насилие.

"Делта Гард" пита Хаджигенов дали е имало техни представители, облечени като полицаи, на протестите. Управителят Антон Великов пита дали с оглед на проверката са установени техни представители в редиците на МВР, преоблечени като служители на реда и дали са упражнявали насилие върху протестиращи.

ЕТО ЦЯЛОТО ЗАПИТВАНЕ:

“ Отговорът на нашето запитване е важно не само за изчистване на репутацията на управляваното от мен дружество, но и за обществото като цяло! Притеснителни са твърденията, изобщо че охранители биха могли да се преобличат като служители на МВР и да бият протестиращите…просто е нелепо и ще очакваме отговор от комисията!”- коментира категорично Великов.
 
"Минаха няколко седмици от входираното запитване, отговор все още няма. А, може и никога да не дойде, защото с това се слага край на подстрекателството, което някои заинтересовани лица използваха срещу нас и протестиращите в опит да ни противопоставят.” – добави Антон Великов, управител на “Делта Гард”.

#Делта гард

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници