Въргала за Слави: Никога Слави няма да е съгласен да е някъде с всички

Въргала за Слави: Никога Слави няма да е съгласен да е някъде с всички
A A+ A++ A

Хората на изкуството са пророците на живота. И Титаник го има описан в книгите много преди да се случи трагедията. И кулите амриканските близнаци го има описан атентата много преди това да се случи. Това заяви Влади Въргала пред НОВА във връзка с едно съвместно видео от преди години със Слави Трифонов, скеч на тема политика. Попитан дали изравнява ситуацията Въргала отговори, че целият живот е трагедия.

"Аз не познавам Слави Трифонов. Слави Трифонов го познават хората, които са до него. Ние не сме се виждали и чували години наред. Когато Слави започна да прави персоналното шоу в bTV, той направи нещо много умно - той изключи телефона си. Спря да си вдига телефона, спря да говори с всички извън онова, което трябваше да се занимава. Тогава ми се стори неправилно, защото по този начин се изолираш, но се оказа, че не е така.", коментира Влади Въргала.

"Относно мястото на Слави в политиката, мился, че то е закономерно, нормално и че от дълго време е било ясно като хипотетичен път. Когато беше стачката във НАТФИЗ против Петър Младенов и блокирахме университетите всички бяхме едно, ядяхме едно, спяхме по сцени, по аудитории. Слави Тогава дойде във НАТФИЗ, бяха гаджета със Силвето Лулчева, смени бравата на един учебен кабинет и си направиха спалня за тях с ключ. Той беше единственият, който си имаше собствено място. Никога Слави няма да е съгласен да е някъде с всички - а политиката е това, консенсус с всички в името на нещо. Неговото място в политиката в момента е много интересно и той налага нов подход. Мисля, че няма да му е лесно, мисля, че няма да ни е лесно", добави той. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници