Ива Митева скастри Филип Станев, че е в НС със скъсани дънки

Ива Митева скастри Филип Станев, че е в НС със скъсани дънки
A A+ A++ A
Председателката на Народното събрание Ива Митева скастри съпратиеца си Филип Станев , който се появи в парламента със скъсани дънки.
 

"Правя забележка на депутата от ИТН Филип Станев за това, че е със скъсани дънки на работа.", не скри възмущението си Митева. Сценаристът-депутат Станев стана демонстративно от мястото си и вдигна ръце нагоре, съпроводен от бурен ироничен кикот в залата.

 

На излизане от залата Станев обясни: „Беше ми направена забележка, тъй като от някоя от другите парламентарни групи е постъпило оплакване до председателя на Народното събрание. Между другото те не са просто дънки. В тях има скрит символ - това е скъсаното доверие между гражданите и политиците, което ние ще се опитаме да зашием отново“.

 

Станев отрече, че скъсаните дънки могат да са символ и на преговорния процес по търсене на подкрепа за предложения от ИТН кабинет. „Преговорният процес продължава, той не се е скъсал, не е затворен окончателно, вратата е отворена. Там дънките са здрави“. Въпреки това обеща: „Тези дънки ще ги нося само вече в частен план и то на места, където никой не може да ме види, т.е. вкъщи“.

 
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници