От 6 август „Круд: нова епоха“ ще ни убеди, че еволюцията не е за всеки

От 6 август „Круд: нова епоха“ ще ни убеди, че еволюцията не е за всеки
A A+ A++ A

Няма нищо по-хубаво и по-нормално от това със семейството ви да спите на камара. Поне така си мислят неподправените и колоритни членове на праисторическата фамилия Круд преди да се сблъскат с Хомосапиенс (с акцент върху сапиенс!) – семейство, няколко стъпки напред в еволюционната стълбица, което приема пещерняците в своя модерен и изтънчен дом, в който (о, чудо!) всеки си има своя стая и легло. А това означава нарушаване на ценностите, благодарение на които Круд са преживели дългите години в изпълнения с непосредствени опасности свят, който обитават. С най-новия клип на Круд: Нова епоха ще надникнем към завладяващия и пъстър свят на семейство Круд и ще станем свидетели на изключително забавния им сблъсък с Хомосапиенс. А на 6 август, само в кината, ще открием непреодолими ли са различията между двете семейства и каква е заплахата, която ще ги запрати на незабравимо приключение, което ще предопредели неясното им бъдеще. Настъпва нова епоха.

Клип „Хомосапиенс обясняват спането“: https://www.youtube.com/watch?v=4sisnsPQNew

За филма: Преживели сериозно количество катастрофи и опасности, сред които зъбати зверове и „края на света“, Круд имат нужда от ново място за живеене. Затова праисторическото семейство се отправя на пътешествие в търсене на място, което да нарекат свой дом. И когато откриват защитено от висока стена идилично райско кътче, те смятат, че са намерили решение на всичките си грижи. Има само един проблем.

Друг вече живее там: семейство Хомосапиенс. Със своята сложна къща, разположена на гигантско дърво, невероятни изобретения и много земя със свежи хранителни продукти, Хомосапиенс далеч по-еволюирали и приемайки Круд в своя дом, като първите гости на света, напрежението между тях много бързо ескалира. Точно когато изглежда, че е невъзможно пещерното и модерното семейство да намерят общ език, нова заплаха ги изкарва на епично пътешествие извън сигурността на укрепения им дом. Режисьор на филмa е Джоуел Кроуфърд, който е работил по множество анимационни проекти на DreamWorks Animation, включително Тролчета и поредицата Кунг-фу панда. Продуцент е Марк Суифт (Мадагаскар 3). Ролите на български озвучават Васил Бинев, Светломир Радев, Иван Велчев, Царина Юхновска, Лина Шишкова, Йорданка Илова, Светлина Станчева, Константин Каракостов, Анелия Шишкова и др.

Откриваме нова страна на еволюцията с Круд: Нова епоха от 6 август само в кината и 4DX.

#„Круд: нова епоха

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай