Трета, неизвестна на полицията кола причинила катастрофата на „Тракия“ в неделя

Трета, неизвестна на полицията кола причинила катастрофата на „Тракия“ в неделя
Трета, неизвестна досега кола е причинила тежката катастрофа на магистрала „Тракия“ в неделя, при която загина човек, твърди Владимир Владимиров–Гугутката. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Трета, неизвестна досега кола е причинила тежката катастрофа на магистрала „Тракия“ в неделя, при която загина човек, твърди Владимир Владимиров–Гугутката.

Жестоката катастрофа стана в неделя около 17:50 часа в района на 32-рия километър на магистралата в посока столицата.

Първоначалната версия на Пътна полиция бе, че инцидентът е станал заради неправилно изпреварване от страна на „Мерцедес“, в който пътувал шефът на феновете на „Левски“ Владимир Владимиров–Гугутката.

Според КАТ шофьорът предприел изпреварване отдясно и се блъснал в „Опел Корса“, който бил спрял в аварийната лента.

В резултат на удара на място е починал шофьорът на спрелия автомобил - 56-годишен столичанин, а съпругата му е настанена за лечение в тежко състояние.

Неизвестна кола, изпреварила рязко, е изтласкала в мантинелата автомобила, в който се возел Владимир Владимиров-Гугутката, съобщи самият той пред bTV.

В мерцедеса са пострадали и пътуващите с Владимиров жена и още двама мъже на 45, 56 и 23 години, които са настанени в болнични заведения без опасност за живота, допълват от полицията.

Четиримата са се връщали от Катуница, където в неделя футболни фенове от цялата страна се събраха на гробищата, за да почетат паметта на убития Ангел Петров.

Пробата за алкохол на Владимир Владимиров е била отрицателна.

„Тъжно ми е за целия този случай“, каза председателят на фен клуба на „Левски“ и призова заключенията за това кой е виновен да бъдат правени след края на следствието.

От разказа му става ясно, че колата, в която се возел, се е движела в дясната лента с около 130 км/час.

В същото време обаче е била изпреварена рязко от тъмен автомобил, който го изтласкал в мантинелата, след което се ударил в спрелия опел. Нито бързата кола, нито шофьорът й обаче са установени от полицията.

Владимир Владимиров отказа друг коментар заради следствието, което тече в момента.

#Катуница #Гугутката #Владимир Владимиров #катастрофа #„Мерцедес" #магистрала „Тракия“

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници