Бургаският батка Транспортера размята мачете в софийски бар, после обяви в клип, че бяга в чужбина

Бургаският батка Транспортера размята мачете в софийски бар, после обяви в клип, че бяга в чужбина
A A+ A++ A

Крими героят и бургарски батка Стоян Колев, който в последните месеци се превърна в интернет сензация с клипчетата си в социалните мрежи, отново сгафи. Този път „Транспортера“ се е проявил в столицата, където се подвизава от известно време, като е буйствал в софийски клуб и е размахал мачете. На място е била извикан екип на полицията, който е задържал бургазлията.

Пострадали от поредното буйство на Колев, който има не едно или две „вайръл“ клипчета в мрежата, за щастие няма. Не е известно обаче дали на 35-годишния чок тарикат ще бъде повдигнато обвинение за екшъна в столичния клуб. Малко след разигралата се сцена там той е публикувал поредното си видео включване, в което казва: „Хубаво стана, че ме арестуваха. Иначе можеше да направя някоя глупост. Сега ще се махна от държавата, ще си взема момичето с мен и отивам в Испания, да бъда генгста!“.

Съвсем наскоро събарящият климатици Стоян Колев излезе от психиатрично заведение в столицата, където той прекара последните няколко месеца. Остава неясно дали идеята му да напусне България е осъществима, тъй като само за няколко седмици откакто отново е интегриран в обществото, той не е спрял да прави изцепка след изцепка. Дали заради „гледания“ в социалните мрежи, чиито потребители изглежда са му големи фенове, или просто  такова е поведението на бургаския кримигерой, факт е, че той успя да се забърка в не една или две скандални ситуации, всяка от които може да му коства ако не присъда, то поне глоба.

#Стоян Колев #мачете

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници