30-годишна жена удушена в София

30-годишна жена удушена в София
По неофициална информация убитата жена е живяла на семейни начала с иракски гражданин, който продава дюнери в столицата. Снимка: БГНЕС, Архив
A A+ A++ A

Млада жена на около 30 години е намерена убита в апартамента си в столичния квартал „Хаджи Димитър“.

Тялото на жената, която според БНР се казва Полина Вълкова, е било намерено в сряда от майка й, с която са живеели заедно.

Сигналът е подаден в 11:20 ч. в Пето РПУ и на място незабавно били изпратени екипи на полицията, съдебен лекар, експерти и разследващ полицай, уточниха от пресцентъра на МВР.

При първоначалния оглед на тялото са установени множество травматични увреждания – предимно в областта на шията.

Назначени са експертизи, иззети са веществени доказателства за лабораторна обработка. Тялото е предадено за аутопсия в Съдебна медицина.

По неофициална информация убитата жена е живяла на семейни начала с иракски гражданин, който продава дюнери в столицата.

В сряда мъжът е задържан от полицията и е разпитван няколко часа. Към момента той категорично отказва да признае, че е извършителят.

Иракчанинът обяснил пред полицаите, че в сряда сутринта е излязъл за работа, целунал жена си, след което повече не я е виждал. Разбрал е за случилото се от полицията и от роднините си.

Към момента мъжът е единственият заподозрян. Той обаче е освободен от ареста, тъй като срещу него няма преки доказателства, че е извършил убийството.

Екипи на Столичната дирекция на вътрешните работи разследват случая.

#Хаджи Димитър #София #МВР #Съдебна медицина #Столичната дирекция на вътрешните работи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници