Полицаи обезвреждали бомба в Плевен, докато Борисов рязал ленти

Полицаи обезвреждали бомба в Плевен, докато Борисов рязал ленти
Докато полицаите обезвреждали бомбата, министър-председателят ряза ленти на друга ремонтирана централна улица в Плевен и на детска площадка в кв. „Сторгозия". Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Самоделно взривно устройство е било обезвредено в Плевен по време на посещението на премиера Бойко Борисов в града в понеделник.

От МВР обаче са категорични, че инцидентът няма общо с посещението на премиера в града.

Сигнал за бомбата е подаден в 10:29 часа сутринта, а по данни на полицията взривното устройство и мобилен телефон към него са били закачени под кола на местен бизнесмен, предаде бТВ.

Автомобилът спрял пред кафене на ул. „Димитър Констатинов" 20 в центъра на града, когато бомбата се откачила и паднала, колата потеглила, а бомбата останала на улицата.

След като очевидци се обадили в полицията, на място пристига екип на ДОТИ, който отцепил района. Бомбата е обезвредена, но взривателят не е намерен и се предполага, че е паднал по пътя.

Според разследващите причината за поставянето на взривното устройство са неуредени финансови отношения между собственика на колата и местни жители.

По същото време министър-председателят ряза ленти на друга ремонтирана централна улица в Плевен и на детска площадка в кв. „Сторгозия".

#взривно устройство #Плевен #бомба #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници