Някои са по-равни от равните: Младият общински съветник Кирил Търев наглее за нощния купон на закрито

Някои са по-равни от равните: Младият общински съветник Кирил Търев наглее за нощния купон на закрито
A A+ A++ A

Младият Кирил Търев, чийто рожден ден и по-точно неговото отпразнуване в пловдивско заведение в момента е най-обсъжданата тема в града под тепетата, проговори за мега скандала. Оказва се, че наглият младеж е общински съветник за втори мандат и е бизнесмен, който разчита на подкрепата на богатия си татко - Атанас Търев (звездно име в родната лека атлетика). Кирил е известен с бохемския си начин на живот, лъскави коли и прочее - с всички възможни екстри за синчета, чиито родители им дават всичко на тепсия. Ето защо обяснението на Търев не е изненадващо:

"Аз не мисля, че съм направил нещо лошо. Пак казвам, че съм се събрал за тридесетия ми рожден ден със 70 човека в заведение, което е за 400 човека. Беше частно парти и всякакви мерки бяха взети", оправда се пред bTV общинският съветник под тепетата.

Вчера областният управител Дани Каназирева бе категорична, че на ресторант "Сохо" ще бъде съставен акт и наложена глоба в размер на 3000 /три хиляди / лева за неспазване на противоепидемичните мерки и работа на заведението след 23:30, което е в противоречие с решение на Областния кризисен щаб.

На партито за рождения ден на Търев са се вихрили чалги и други музикални жанрове до 5 сутринта. И то на закрито. По време на забрана за работа на заведения. 

Всички сме равни, но някои са по-равни, както се казва в печално известния постулат.

#парти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници