НА ЖИВО: Велико народно въстание - Отец Дионисий освети 50-метровото знаме на Съединението от Пловдив

НА ЖИВО: Велико народно въстание - Отец Дионисий освети 50-метровото знаме на Съединението от Пловдив
A A+ A++ A

Партийният дом е обграден от униформени. Служителите на реда са наредени през метър пред сградата. Входът за депутати е пазен от жандармерия. На 2 септември именно там се стигна до сблъсъци между полиция и протестиращите, които искаха да влязат докато депутатите заседаваха за първи път в новия политически сезон. 

Протестиращите блокираха Триъгълника на властта. От Партийния дом те се придвижиха до Министерски съвет. Под прозорците на правителството демонстрантите скандират "оставка". Спряно е движението по бул. "Цар Освободител" пред БНБ, а вече и по бул. "Дондуков". На жълтите павета протестиращите опънаха голямо българско знаме

Партийният дом е обградена от униформени. Служителите на реда са наредени през метър пред сградата. Входът за депутати е пазен от жандармерия. На 2 септември именно там се стигна до сблъсъци между полиция и протестиращите, които искаха да влязат докато депутатите заседаваха за първи път в новия политически сезон. 

Протестиращите скандират "оставка" и носят национални флагове. Блокирано е движението само по бул. "Цар Освободител" пред БНБ. На протеста са представители на "Да, България", Мая Манолова и депутати от БСП. 

Организаторите на протеста "Отровното трио" дадоха инструкции за безопасност, защото очакват отново да има провокации. На 2 места в Триъгълника на властта са изградени пунктове за медицинска помощ, ако има пострадали. 

 

64 ден София НА ЖИВО от протеста

64 ден София НА ЖИВО от протеста: Bulgarian Anti-Government protests

Публикувахте от Иво Божков (Yvo Bojkov) в Сряда, 9 септември 2020 г.

#протест #София #оставка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници