Братът на Мария Златанова: Убиха я за отмъщение

Братът на Мария Златанова: Убиха я за отмъщение
Обвиненият в жестокото убийство полицай Михаил Менашки и приятелката му 17-годишната Маргарита. Снимки: Булфото, Бесове
A A+ A++ A

Братът на жестоко убитата в Слънчев бряг Мария Златанова заяви, че сестра му е убита за отмъщение.

„Сестра ми е убита за отмъщение, тъй като преди месец направила забележка на бившия полицай Михаил Менашки и приятелката му Маргарита. Празнували рождения й ден в бара на хотел „Гларус” и са се друсали, заяви Георги Златанов пред в. „24 часа”.

В сряда 30-годишната управителка на бар в Слънчев бряг, която бе смъртоносно наръгана от Менашки, бе погребана в Асеновград, откъдето е семейството й по майчина линия.

Според брат й Мария никога не е имала връзка с Менашки, както се твърди.

„Той ходеше с Маргарита. Конфликтът със сестра ми е заради забележката й за дрогата”, категоричен е младият мъж.

От въпросното парти досега Маргарита – 17-годишна манекенка, която учи в Бургаския електротехникум, постоянно настоявала Михаил „да накаже” Мария.

„Наскоро ходил да тормози сестра ми в заведението, настоявал да се срещне с нея и да говорят, но другите барманчета я спасили. Е, наказа я”, каза още Георги Златанов, който ще се бори за доживотна присъда на убиеца.

Братът допълни, че полицаите, които разследват случая, са му казали, че в дома на Менашки са намерени амфетамини, както и че ножът, с който е убита сестра му, е на Маргарита.

В сряда, след като съдът наложи постоянна мярка за задържане под стража на бившия полицай, и съдията разказа пред журналисти, че според приятелката му тя носела ножа за самозащита. Признала, че карала Менашки „да понабие" Мария.

Самият той също заяви, че не е бил никога в интимни отношения са нея. Преди време тя имала връзка с друг полицай и го бъркали с него. Познавал я само служебно, покрай заведението й.

Въпреки доказателствата и свидетелските показания на приятеля на Мария, който също бе ранен по време на инцидента, Менашки отрече да я е убивал.

Невъзмутим, той дори отвърна на забележка на съдията как ще обясни следите от кръв на Мария и приятеля й по своята блуза, с думите: „Варианти много".

По неофициална информация обаче версията, която лансира в съда – че е бил на рожден ден с прятелката си и не е ходил никъде, се пропуква, защото тя е признала, че точно около 1:00 часа, когато беше извършено убийството, той е излязъл.

#Мария Златанова #Георги Златанов #Слънчев бряг #Асеновград #Михаил Менашки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници