Ники Кънчев: Изгледах видеото. Въпреки че очаквах ад, то ме смаза

Ники Кънчев: Изгледах видеото. Въпреки че очаквах ад, то ме смаза
A A+ A++ A

Популярният телевизионен и радиоводещ Ники Кънчев е останал безмълвен, след като е изгледал видеото, което показва зверската катастрофа, в която загина неговият приятел и колега Милен Цветков. 

Ето какво написа преди минути той в профила си: Изгледах видеото. Въпреки че очаквах ад, то ме смаза. Повърнах и още ми се гади. Няма да го качвам тук или където и да е. Пет-шест човека, включително малко детенце се отървават на косъм, защото колата на Милен поема удара.

Сега чета, че двама от колата отзад били избягали и сега са прибрани. Значи имат инстинкта да избягат, а нямат инстинкта на кажат на приятеля и гаджето си да не се качва на колата в това състояние, или да намали, да спре, да го ударят, да го вразумят или каквото се прави в такива ситуации.
Това е ясен знак, че сме се провалили като родители на цялото това поколение. Във възпитанието им."

Припомняме, че кадрите от тежката катастрофа се появиха днес в социалните мрежи, а видеото е заснето от камера, позиционирана на самото кръстовище. На него ясно се вижда, че аудито дори не намаля, а директно с бясна скорост се врязва в задницата на субарото на Милен Цветков. Колата на водещия изхвърча напред, като само на сантиметри се разминава с последния пешеходец.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници