Николай Бареков: Дарявам джипа си на пловдивска болница, призовавам младия милионер Джамбазки да се присъедини

Николай Бареков: Дарявам джипа си на пловдивска болница, призовавам младия милионер Джамбазки да се присъедини
A A+ A++ A

В личната си страница във фейсбук бившият журналист и бивш евродепутат Николай Бареков съобщи, че ще направи дарение към пловдивска болница. Вижте какво написа:

Във вторник дарявам личния си джип "Рейндж Ровър" в отлично състояние и най-големия възможен модел (деклариран надеждно пред КПКОНПИ) за нуждите на Болница "Свети Георги" в родния ми Пловдив и за обслужване на лабораторията за COVID 19, за която вече дарих десет хиляди лева. Дарявам означава БЕЗВЪЗМЕЗДНО И ЗАВИНАГИ с дарителски акт пред нотариус.

Това вече е съгласувано с кмета на града. Във връзка с катастрофата във Видин определям дарителство от 2500 лева месечна заплата и еднократен бонус от 2000 лева за лекар - инфекционист, който би се съгласил да помогне там за срока на тази епидемия. За това ще уведомя щаба своевременно.

Тоест за неразбралите - плащаме заплатата на желаещ да помогне в този момент! (Предлагам колегата Ангел Джамбазки, когото заедно всички направихме млад милионер, да се присъедини към моята скромна дарителска кампания, вместо да дава глупави и безкрайно закъснели съвети по телевизията).

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници