Тексаско клане окървави Велинград! Кроткият учител по плуване Велчо закла жена си, сина си, накрая се самоуби

Тексаско клане окървави Велинград! Кроткият учител по плуване Велчо закла жена си, сина си, накрая се самоуби
A A+ A++ A

Зверско убихство с три трупа разтресе Велинград. Треньорът по плуване Велчо Клешков окървави иначе спокойното курортно градче, след като първо заклал жена си, после своя син, а накрая пробол и собственото си сърце.

Във Велинград са в потрес от трагедията и недоумяват какво е мотивирало Клешков да сътвори подобна касапница. 

Казват, че Велчо е бил стабилен психически човек. До момента не се е чувало семейството да е имало изневери, финансови или други проблеми.

Не са се чували и скандали. Все още мястото е отцепено и се вършат огледи с полицаи и експерти от сектор "Научно-техническа лаборатория" на полицията в Пазарджик.

Труповете са транспортирани в Съдебна медицина в областния град. Прокуратурата се занимава със случая.

Убиецът и съпругата му Йорданка Пенина са били треньори на плувния клуб "Белмекен" във Велинград, а в медиите през годините са публикувани изключително много победи за златни, сребърни и бронзови медали на техни състезатели. 

Трагедията вероятно се е разиграла между 9:30 и 10 ч. сутринта, когато съседи под апартамента на Клешкови чули викове и шум. Те са подали сигнал на телефон 112, след като никой не е отговорил на позвъняванията на външната врата.

Пристигналите на място полицаи заварили три трупа. В спалнята убита с нож в сърцето била Йорданка Пенина. 58-годишната съпруга на Клешков също била треньор по плуване. В детската стая, прободен с нож в сърцето, бил открит мъртъв 23-годишният син на семейството Владимир.

Младежът е с увреждания и постоянно се нуждае от грижи. В коридора мъртъв е открит 68-годишният Велчо, който след като първо е убил жена си, а после сина си, се е самоубил, гласи версията на полицията засега. Няма оставено предсмъртно писмо.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници