Оправният кмет Мараджиев с иновативни методи, за да защити община Стамболийски от COVID-19

Оправният кмет Мараджиев с иновативни методи, за да защити община Стамболийски от COVID-19
A A+ A++ A

Крути мерки! С такива планират в община Стамболийски да не допуснат смъртоносната зараза COVID-19 на своя територия. За целта кметът Георги Мараджиев е решен да действа по нестандартни начини и да предприема действия, изпреварващи дори мерките, спускани от Националния щаб.

Оправният градоначалник, който е наясно, че ще загуби от популярността си заради строгите ограничения, отправи интересно обръщение към жителите в община Стамболийски чрез публикация на страницата си във Фейсбук. В него Мараджиев разясни, че е разочарован от това, че не се спазват правилата в извънредно положение и хората щъкат из улиците, парковете, водят децата си по площадки.

В отговор на това Мараджиев лично ще почне да обикаля с бус и с мегафон и да приканя съгражданите си да следват указанията. Част от спешния план е и това болницата в Стамболийски да бъде затворена. Пациентите от нея вече са насочени и настанени в други лечебни заведения, извън общината.

Инициативата на кмета, който е и областен лидер на ГЕРБ в област Пловдив, към момента се приемат радушно от повечето хора. Свидетелство за това за положителните оценки под поста в социалната мрежа.

ЕТО Я БЕЗКОМПРОМИСНАТА ПОЗИЦИЯ НА КМЕТА ГЕОРГИ МАРАДЖИЕВ:

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници