Бащата на Борис Джонсън: Ще продължа да си ходя по баровете, въпреки забраните

Бащата на Борис Джонсън: Ще продължа да си ходя по баровете, въпреки забраните
A A+ A++ A

Великобритания се превърна в една от последните страни, въвели забрана за масови събирания на публични места под заплахата от коронавируса, след като премиерът Борис Джонсън се вслуша в съветите на своите международни партньори. Но в същото време баща му направи изявление, което несъмнено оронва авторитета на британския министър-председател.

Стенли Джонсън бе поканен от The Independent, за да коментира ситуацията в страната, но вместо очакваната подкрепа за наложените ограничения, той обяви, че ще продължи да посещава баровете.

“Разбира се, че ще отида на бар, ако ми се прииска. Синът ми каза просто да “избягваме барове“, но, ако изпитаме нужда, да отидем“, каза Джонсън-старши.

На въпрос, “защо някой би имал нужда да ходи на бар“, той добави, че “хората, които ръководят пъбовете, имат нужда от клиенти и не биха искали да затворят врати“.

Подобни изяви надали правят добра услуга на Борис Джонсън в опитите му да задържи властта на “Острова“, тъй като и без друго една голяма част от обществото не приема радушно политиката, която води от встъпването си в длъжност през 2019 г.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Акценти

Инбет Казино