Вижте кои спортни събития се спират

Вижте кои спортни събития се спират
A A+ A++ A

Предвид обявеното извънредно положение в страната част от спорните събития се отменят.

БФС реши да спре провеждането на официални футболни срещи в продължение на един месец, съобщи Нова телевизия. Това означава, че предвидените за днес и през уикенда мачове няма да се състоят.

Специално сформирана работна група ще изготви варианти за актуализиране на програмата на Първа и Втора лига в зависимост от развитието на обстановката и решенията на държавните власти. Всички решения на Българския футболен съюз са своевременно съгласувани с Министерството на младежта и спорта, Министерството на здравеопазването, Националния оперативен щаб, ФИФА и УЕФА, като след конферентния разговор с представителите на Европейската футболна централа и страните-членки във вторник, 17 март, ще бъде внесена по-голяма яснота около календара на местните и международните турнири.

Управителният съвет на Българска федерация по тенис на свое извънредно заседание също взе решение да прекрати и отложи националните и международни състезания в България за всички възрастови групи до 30 април, съобщи БНР. Мярката се взима с оглед усложнената епидемиологична обстановка в страната и водена от своята социална отговорност, за да се гарантира здравето и безопасността на всички играчи, треньори, съдии, служители, доброволци, любители и фенове.

Българска федерация по волейбол и баскетбол също обявиха, че спират всички мачове на територията на България до второ нареждане.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници