Убитият в Бургас германец се лекувал от алкохолизъм

Убитият в Бургас германец се лекувал от алкохолизъм
Край ресторант „Севастопол" на северния плаж в Бургас, до велоалеята, в сряда беше открит труп на мъж. Снимка: Булфото
A A+ A++ A

Убитият на плажа в Бургас 48-годишен германски гражданин се е лекувал от алкохолни зависимости в Германия, заедно с мъжа и жената, с които споделял едно жилище в България, съобщиха от МВР.

Обилна кръвозагуба след нанесените множество порезни и прободни рани е причината за смъртта на 48-годишния германски гражданин, сочат данните от експертизата в Катедра „Съдебна медицина" – Бургас, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Край ресторант „Севастопол" на северния плаж в Бургас, до велоалеята, в сряда беше открит труп на мъж.

Нараняванията в корема, тялото и главата са причинени с нож, който е открит и иззет като веществено доказателство по образуваното в сектор „Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас досъдебно производство.

В резултат на проведените до момента процесуално-следствени действия по извършеното убийство е установено, че жертвата заедно с още двама германски граждани (мъж и жена) са отседнали на квартира в централната част на Бургас.

Изяснено е, че те се познават от родината си, където са посещавали клиника за лечение на алкохолни зависимости.

По първоначална информация от разследващите органи, вечерта, предхождаща убийството, тримата германски граждани са били в заведение, където са употребили алкохол, допълва БГНЕС.

В момента се установяват подробности, свързани с времето след напускането на заведението от чужденците и часа на убийството на 48-годишния мъж.

Работата по случая продължава от служители на сектор „Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас под прякото ръководство на Бургаска окръжна прокуратура.

#Бургас #плаж #Германия #МВР #Съдебна медицина #Криминална полиция #ресторант „Севастопол" #плаж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници