С "не викай, ще те убия" мъж блудства с млада жена

С "не викай, ще те убия" мъж блудства с млада жена
A A+ A++ A

Вчера, 23.01.2020 г., под ръководството на Районна прокуратура – Благоевград е започнало разследване по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 150, ал.1 от НК – извършване на блудствени действия с цел възбуждане и удовлетворяване на полово желание без съвкупление. Около 21:45 ч. на 21.01.2020 г. 21-годишна жена вървяла по пешеходна алея между кампуса на Американските общежития и реката в гр. Благоевград за среща с приятеля си. Забелязала мъж, който създавал впечатление, че я дебне. Забързала се в посока магазин „Кауфланд“, като обръщайки се видяла, че същият е с разкопчан панталон.

Обадила се по телефона на приятеля си и му споделила притеснението си относно вървящия след нея непознат. Преди да приключи разговора чула зад себе си гласа на мъжа, който й казал да спре. Изплашената жена направила опит да избяга, но била застигната от него. Преодолявайки съпротивата й със сила и удари, нападателят започнал да извършва с нея блудствени действия.

В този момент в далечината се чул гласът на нейния приятел, който станал свидетел на случващото се и побързал да я защити. Извършителят преустановил действията си и побягнал. На органите на реда било дадено подробно описание на мъжа, който няколко часа по-късно е бил задържан. С оглед събраните доказателства Районна прокуратура – Благоевград е привлякла в качеството на обвиняем М.Л. (на 54 години). Наред с извършените от него с младата жена блудствени действия, той я ударил с юмрук в лицето и в корема, запушвал й устата и я заплашил с думите „Не викай, ще те убия“. С постановление на наблюдаващия прокурор обвиняемият Л. е задържан за срок до 72 часа. Предстои произнасянето на съда по искането на РП-Благоевград за определяне на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“. Престъплението, за което М.Л. е привлечен в качеството на обвиняем, е наказуемо с лишаване от свобода за срок от две до осем години. Мъжът е криминално проявен, като към настоящия момент е реабилитиран по право, неграмотен, женен, работи в сметосъбираща фирма.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »