Жителите на Ботевград излизат на протест в защита на кмета си

Жителите на Ботевград излизат на протест в защита на кмета си
A A+ A++ A

След като стана публично достояние решението на Административен съд- София област, с което отмени решението на ОИК-Ботевград, гражданите на община Ботевград организират в социалните мрежи поредния мирен протест в защита на кмета Иван Гавалюгов. Гражданският протест срещу решението на АССО се организира за неделя, 26 януари 2020 г, от 11.00ч, на пл. „Освобождение“ 13.

От ПП МИР категорично застават зад кмета Гавалюгов, който бе издигнат и избран още на първи тур от листата на младата политическа партия и заявяват, че ще предприемат всички законови мерки за да докажат, че срещу ботевградския кмет действа целенасочена атака, която цели да отстрани един от малкото кметове, дръзнал да се противопостави на управлението.

"Атаката срещу Гавалюгов е своеобразен лов на вещици, който цели отстраняването на всеки, дръзнал да се противопостави на престъпното управление не само в община Ботевград, но и в държавата като цяло” категоричен е председателя на ПП МИР Симеон Славчев, който изрази съмнение, че всички „сигнали” срещу Гавалюгов идват от приближени, действащи политици на Валентин Златев, чието име излезе след разразилата се водна криза в Ботевград и източването на язовир Бебреш. „ ПП МИР ще се включи в организирания в социалните мрежи граждански протест в защита на Иван Гавалюгов, като ще предприемем всички законови действия за да докажем, че обвинението за конфликт на интереси срещу кмета на Ботевград е режисирано и добре организирано мероприятие, което цели да скрие истината за далаверите, които са се случвали в предишни мандати в общината, преди идването на Гавалюгов. ПП МИР налага нов стил на управление в общината, а това очевидно не е по вкуса на управляващите” категоричен е още Славчев.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино