Феновете на Ботев излизат на протест: Няма да забравим, няма да простим! За Тоско!

Феновете на Ботев излизат на протест:  Няма да забравим, няма да простим! За Тоско!
A A+ A++ A

Феновете на Ботев излизат на протест. Запалянковците търсят справедливост и искат доживотни присъди за убийците на Тоско Бозаджийски. Бултрасите се събират днес пред бившето генералното консулство на Гърция. Сборният им пункт ще бъде Гроздовия пазар от 19:00 часа, пише Трафикнюз.

"Няма да забравим! Няма да простим! За Тоско!", категорични са футболните фенове.

Освободеният от ареста футболен запалянко, който бе задържан за смъртта на фена на Ботев Пд Тоско Бозаджийски, е със забрана да напуска Гърция и да посещава футболни мачове. Както TrafficNews вече съобщи, той бе освободен от ареста. Другият запалянко, съпричастен към трагичния инцидент, остава в ареста.

Двамата мъже и техните адвокати пристигнаха в съдебната палата днес по обед. Предвид тежките обвинения и жестокостта, с която е извършено престъплението, бе взета най-тежката мярка задържане под стража за единия фен на ПАОК, който заедно с още около 20 човека нападнаха и биха жестоко български фенове, дошли на мач в Гърция.

Припомняме, че 28-годишният младеж бе пребит и прегазен с кола в гръцкия град Солун след футболен мач между Арис и ПАОК.

Над 1000 души се събраха пред църквата "Свето Преображение Господне", за да изпратят своя приятел и брат Тоско Бозаджийски, в сряда. За поклонението пристигнаха фенове на ЦСКА и Берое. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници