Пловдив скърби за убития зверски в Солун футболен фен Тоско Бозаджийски (СНИМКИ)

Пловдив скърби за убития зверски в Солун футболен фен Тоско Бозаджийски (СНИМКИ)
A A+ A++ A

Черната вест, че един от младите лидери на агитката на Ботев Пд - Тоско Бозаджийски, е бил убит в Солун потресе "жълто-черното" семейство в града под тепетата. Младото момче (само на 28 г.) сякаш не е било в голям европейски град - люлка на европейската цивилизация, а насред бойното поле в Сирия. Той е бил в заведение в милиония Солун, ден след дербито Арис-ПАОК, на което е присъстват с още 9 свои авери, за да подкрепят свооте "жълто-черни" събратя от Арис. В един момент българите са били вероломно атакувани от над 20 ултраси на ПАОК, въоръжени с ножове и боксове. Тоско е успях да се измъкне и да побегне, за да се спаси от варварите с числено предимство.

Вместо това, насред улицата, пред погледа на много хора, е бил настигнат и зверски пребит. Окървавеният и безпомощен пловдивчанин е бил захвърлен на пътно платно, където върху него е връхлетял Мерцедес, управляван от жена. Тала се е стигнало до смъртта му.

Има и версии, че е бил мъртъв още при побоя, но те тепърва ще се изясняват след аутопсия.

Иначе днес тарторите от агитката на Ботев жалят за своя млад събрат Тоско Бозаджийски. Те се заканват да отмъстят за него. Именно в негово лице те са виждали следващия лидер на бултрасите. Описват го като много добър човек.

Из Фейсбук групите на "канарчетата" също се сбогуват с Тоско с мили думи!

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници