Настъпи краят на една епоха за феновете и звездните гости на гала премиерата на „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ в София

Настъпи краят на една епоха за феновете и звездните гости на гала премиерата на „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ в София
A A+ A++ A

На 18 декември в Синема Сити, Mall of Sofia, IMAX, стотици отдадени фенове и родни звезди станаха част от историята, отбелязвайки края на една епоха с впечатляващата и емоционална гала премиера на Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър.

Последният епизод от най- вълнуващата и обичана фантастична поредица в историята на киното, белязала живота на няколко поколения зрители и кинотворци, слага край на емблематичната история на Скайуокър, започнала през далечната 1977 г. с революционния Междузвездни войни: Нова надежда, който промени завинаги облика на филмовата индустрия. Катализатор на трепетното очакване на финалната среща с любимите герои беше невероятната атмосфера на събитието, решено изцяло в стила на Междузвездни войни.

Гостите имаха възможност да се насладят на специална тематична изложба с уникални колекционерски предмети от сагата и напълно функционално копие в реален размер на бързо превърналия се в любимец на малки и големи BB-8. Неделима част от неповторимото празнично настроение беше и атрактивното присъствие на Рей, Император Палпатин, Боба Фет, Люк Скайуокър, пилоти от съпротивата, генерал от армията на клонираните и забележителен представител на расата туай'лек, които бяха едни от най-желаните партньори за снимки. Събитието нямаше да бъде същото и без подкрепата на партньорите му в лицето на Telenor, Samsung, Monkey Shoulder и Esterhasi Bar, които допринесоха настроението на гостите да достигне най-високата си точка. По тематичния черен килим минаха някои от най-ярките родни звезди и заклети фенове на междузвездната сага, сред които Павел и Венци Венц, Михаела Филева, Гери Турийска и Ясен Козев, Ваня и Жени Джаферович, Георги Згуров – Гурко, Деси Бакърджиева, шеф Таньо Шишков, DJ Деян Соло, DJ Marti G, Емил Джасим, Дичо, Вяра Атова, Ники Илиев и др. Преди началото на първата публична прожекция на Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър в България, гостите станаха свидетели на специално фен видео, събрало спомените и емоциите на едни от най-запалените и известни родни фенове на сагата, както и на специален поздрав от актьорите Дейзи Ридли и Джон Бойега, които допълнително нажежиха атмосферата. Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър е вече в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия.

Станете част от финалния сблъсък между светлата и тъмната страна и раждането на нови легенди, които ще живеят вечно из необозримите простори на далечната галактика.

Нека Силата бъде с вас!

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници