Bobby Star Reporters шокира Слави с българското Барби

Bobby Star Reporters шокира Слави с българското Барби
A A+ A++ A

Популярният и провокативен репортер за пореден път изненада Слави Трифонов в неговата рубрика „Стар Репортърс“, като представи Андреа, която я наричали българското Барби.

Българското Барби е специфична с устните и веждите си. Андреа има над 17 операции в устните, както и вежди, които започват от средата на лицето. Това шокира Слави.

„Боби, доведи ги тези хора в шоуто и аз да ги интервюирам!“, беше коментара на Слави.

Другото, което шокира българския шоумен, беше разказа на Боби, че Андреа е световна знаменитост, като специално е идвал екип да я снима от Германия.

Напомняме ви, че Слави покани лично в ефир Bobby да има специална рубрика във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“. От тогава всяка седмица провокативния репортер се появява в шоуто и представя репортаж, който хората не очакват.

„Целта ми е да ви срещна с хора и събития, които рядко някой би показал. Повечето неща са шокиращи, но ги има. Те съществуват и са някъде там. Не всичко в България е цветя и рози. Трудният им живот ги кара да избиват емоционално и да правят неочаквани неща. Аз показвам тези истории.

Лесно е да снимаш успелите хора на България. Питайте ме мен – аз ги снимам вече от 5 години. Те продават щастие – ще ви разкажат, че успеха е труден, но постижим. Но това е тяхната работа – да ги асоциирате с желан и недостижим лайфстайл. Аз ви показвам другата страна на живота, който е по-близък до вашия.“

Bobby вече почти пет години развива и онлайн предаването Star Reporters. За това време са направени над 1000 репортажа, превърнали се в символ на провокация и забавление. Освен с абсурдните разговори със „силиконки“ Bobby се гордее и с това, че няма звезда от българския шоубизнес, която да е устояла на личния чар и силата на микрофона му.

Каква ще е новата изненада на Bobby във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ предстои да видим. Сигурни сме, че отново ще е скандално и шокиращо.

Star Reporters може да гледате всяка седмица по 7/8TV и онлайн на сайта на телевизията sedemosmi.tv.

Вижте интервюто с българското Барби:

https://www.youtube.com/watch?v=Xbbws4_qgNI&t

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници