Бесен екшън! Бургазлия опита да сгази катаджия, последва луда гонка

Бесен екшън! Бургазлия опита да сгази катаджия, последва луда гонка
A A+ A++ A

Див екшън като по филмите се разигра снощи в бургаския кв. Долно Езерово. Около 20.25 ч.  снощи служители от Второ Районно управление – Бургас посетили частен дом, намиращ се на ул. „Балкан", обитаван от 28-годишен водач на л.а. Дачия „Докер”, с русенска регистрация, допуснал ПТП и избягал от местопроизшествието, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас.

Униформените не открили шофьора, който по първоначални данни бил в нетрезво състояние. Малко по-късно на кръстовището на улиците „Босна” и „Залесителна” служителите забелязали автомобила, но водачът му не се съобразил с подадения сигнал със СТОП-палка, а рязко ускорявайки, продължил да се движи, като направил опит да блъсне спиращия го полицай.

Служителят на реда успял да избегне фаталния сблъсък, като заедно с колегите си последвал лекия автомобил с включени светлинна и звукова сигнализации.

След кратко преследване водачът на л.а. „Дачия” спрял колата и побягнал между блокове 136 и 232 в посока базата на ВИК.

Задържан е въпреки агресивното си поведение и неизпълнение разпорежданията на полицейските органи за срок до 24 часа, като за целта е използвана физическа сила и помощни средства /белезници/.

По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници