Щанд на производители от Русия на водещото изложение за храни и напитки на Балканите INTERFOOD & DRINK 2019

Щанд на производители от Русия на водещото изложение за храни и напитки на Балканите INTERFOOD & DRINK 2019
A A+ A++ A

Едно от водещите в България и на Балканите Международно специализирано изложение за храни и напитки INTERFOOD & DRINK 2019 ще се проведе от 6 до 9 ноември в София, България.

В работата на изложението ще вземат участие фирми-производители на оборудване, храни и биологични продукти от Новосибирска област на Руската федерация и ще представят своите продукти на щанд. «Био-Веста» - експерт в производството на биологични продукти на базата на чисти култури от пробиотични микроорганизми.

Пробиотиците от серията "Biovestin" значително подобряват благосъстоянието и качеството на живот на раковите пациенти. «Боэл Диспенсинг Системс» - компанията е разработчик на устройство за бързо безпрепятствено бутилиране на напитки от серията ITAP. Това оборудване за бутилиране на напитки ще бъде най-истинската визитна картичка на вашето заведение.

«Микопро» е иновативна компания, създадена през 2013 г., за да комерсиализира научните разработки в областта на биотехнологиите и науките за живота.

В момента се извършва производство на биологични продукти за защита на растенията от паразитни нематоди и разработване на функционално хранене на базата на полезни гъби. «Бротех» е компания, специализирана в производството на оборудване за хранително-вкусовата промишленост.

«Здоровое Питание» - компания-производител и доставчик на здравословни и вкусни храни за здравословно хранене. Компанията съвместно с лекари диетолози от 1999 г. успешно се занимава с разработването и производството на уникални продукти с терапевтични и профилактични свойства.

Каним ви да посетите щанда на производителите от Новосибирска област на Руската федерация на годишното изложение INTERFOOD & DRINK 2019.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници