Войната на пътя взе живота на петима след зверски сблъсък! Семейство с 2 деца вече го няма

Войната на пътя взе живота на петима след зверски сблъсък! Семейство с 2 деца вече го няма
A A+ A++ A

Зверски челен сблъсък край Варна окървави пътя и взе 5 жертви. Тежкото ПТП е станало на пътя между Омуртаг и село Антоново в късния следобед днес. 

По първоначални данни едната кола по неустановени засега причини е навлязла в лентата за насрещно движение и се е ударила челно в правомерно движещ се в другата лента атомобил. На място са екипи на Районно управление на МВР-Омуртаг, Районна служба "Пожарна безопасност и защита ба населението"-Омуртаг и на "Спешна помощ".

„Рено Каджар”, пътуващо в посока София и с регистрация от столицата, внезапно е навлязло в насрещната лента и е ударило челно шуменски „Ситроен”. Във втората кола са пътували мъж и жена, вероятно семейство, както и две деца. Предполага се, че са родителите с дечицата си. По първоначални данни момиченцето е 3-годишно, а баткото на 10 години. Изяснява се самоличността на хората в колата, които не са имали никакъв шанс при ужасяващия удар. Възможно е хората да не са от Шумен, а само регистрацията да е от там, но всичко все още е първоначалнни данни.

Загинал е и шофьорът на джипа, който бил видимо над 60-годишна възраст. Вероятно му е прилошало или е получил някакъв тежък внезапен здравословен проблем, заради който колата е нахлула рязко в другото платно. На катастрофата е имало свидетели, които веднага са сигнализирали спешна помощ и полицията и са опитали да помагат, но и към 18 часа телата на загиналите все още не са били извадена от помлените коли, казаха шокирани от кошмара хора, присъстващи на мястото.

Движението в участъка е преустановено. Създадена е временна организация на движението, като на пътуващите в посока София се предлага обходен маршрут през селата Камбурово и Изворово и съответно в обратен ред за тези в посока Варна. Движението се регулира от екипи на РУ-Омуртаг. В момента се извършва оглед на местопроизшествието. На място са екипи на полицията, пожарната, спешна помощ.

Забележка: Снимката е илюстративна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници