Вторият сезон на хитовата норвежка драма „Оневинен“ с премиера по FilmBox Plus

Вторият сезон на хитовата норвежка драма „Оневинен“ с премиера по FilmBox Plus
A A+ A++ A

 През август FilmBox Plus излъчва премиерно втория сезон на супер успешния норвежки сериал „Оневинен“ ("Acquitted"). Продукцията е брилянтна комбинация от скандинавски ноар с елементи на психологическа драма, а под светлината на прожекторите е звездата Николай Клийв Брох (Nicolai Cleve Broch), който влиза в образа на Аксел Борген. Зрителите на FilmBox вече имаха възможност да се насладят на премиерния първи сезон на „Оневинен“, а сега могат да проследят развръзката на историята, завладяла милиони по света, всеки четвъртък от 22:00 часа.

Сезон 1 срещна публиката с Аксел Борген – успешен бизнесмен, който преди 18 години е бил обвинен, а по-късно оневинен, за убийството на приятелката си Карин. 20 години след случая той получава обаждане, което го води обратно в Норвегия, където спомените го връхлитат и връщат години назад. Той поема задачата да се опита да спаси от банкрут голяма компания, чиито Изпълнителен директор всъщност се оказва майката на Карин. Тя обаче все още таи негативни чувства към него и убеждава полицията да възобнови разследването на убийството на дъщеря ѝ. Сезон 2 носи нови разкрития по случая, а разплитането на историята продължава. Когато още едно момиче умира, броят на заподозрените нараства.

Проследете развръзката на случая по FilmBox Plus през август. Тези, които са пропуснали първия сезон на сериала, могат да наваксат чрез интерактивната онлайн платформа на медията FilmBox Live

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници