Буря отне живота на 55-годишен мъж в Долни Богров

Буря отне живота на 55-годишен мъж в Долни Богров
A A+ A++ A

Бурята снощи отне живота на 55-годишен мъж в Долни Богров. Жена на 50 години е настанена в тежко състояние в болница „Света Ана“, съобщи за „Хоризонт“ говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ в София Катя Сунгарска.

Сигналът за бедстващи хора в Долни Богров е постъпил късно снощи на телефон 112. Две линейки са тръгнали веднага към мястото. 

„В Долни Богров срещу едно от езерцата, което наричат „Гьола“, явно са били на палатка 55-годишен мъж и 50-годишна жена, когато се случва този инцидент, клон е паднал до палатката или върху палатката, не мога да бъда точна. Мъжът е на 55 години и е починал на място за съжаление, жената е 50-годишна с множество наранявания, в тежко състояние. Откарана е в противошоковата зала на „Света Ана“, каза Катя Сунгарска.

„Сега в централата на Бърза помощ на Сточна гара също имаше инцидент, слава богу, макар и на косъм се размина без трагични последствия. Голям клон се е отчупил и е паднал непосредствено до линейките, под навеса, в който държим линейките. Имало е и няколко човека, които са се крили от бурята. За малко да стане тежък инцидент. Слава богу пожарната се е отзовала веднага, нарязала е клона, така  че вече не представлява опасност“, съобщи още говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ в София.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници