И Мая Манолова грейна на капака на кола

И Мая Манолова грейна на капака на кола
Според Росен Марков, когато безпощадният критик на премиера и управлението на ГЕРБ Мая Манолова е на капака на колата, човек не може да заспи на волана или да се блъсне. Снимка: „Дарик“
A A+ A++ A

Депутатът от БСП Мая Манолова грейна на капака на колата на председателя на Партията на българските мъже Росен Марков.

„Стана ми жал за БСП, че никъде не се появяват. Чудих се какво да поставя - като лидер на Партията на българските мъже не мога да сложа Бойко Борисов и Цветан Цветанов, тъй като малко „обратно" излиза. Затова реших да сложа жена - Мая Манолова," коментира Росен Марков пред „Дарик".

По думите му, когато безпощадният критик на премиера и управлението на ГЕРБ Мая Манолова е на капака на колата, човек не може да заспи на волана или да се блъсне.

На въпрос защо е избрал Мая Манолова, а не Корнелия Нинова, той беше откровен: „Защото ми е по-симпатична".

Поставянето на ликовете на политици върху коли явно се превръща в мода. След като русенец изрисува върху опела си образа на премиера, а в Кърджали заклет привърженик на Бойко Борисов и Цветан Цветанов постави ликовете им на колата си.

Известният с екстравагантните си идеи Росен Марков е подготвил изненада и за премиера Бойко Борисов.

„На 15 август, на Празника на Варна, се очаква той да бъде във Варна. Призивът ми към министър-председателя ще бъде: „Бойко, ожени се, избери българското, избери варненското".

Росен Марков му е приготвил албум със снимки на варненки.

„За мен е лесно да се управлява една държава, трудно е да се управлява жена. Освен това, откъдето е жената, там е и родата, там е и държавата," шеговито каза лидерът на Партията на българските мъже.

Преди месец Росен Марков влезе в ролята на „доктор-биролог". На входа на Морската градина той откри „пункт за спешна помощ", където се лееше бира.

„Само като видя човека, мога да преценя с колко и с каква марка бира да го спася от жегите," шегуваше се той. В началото на юни ексцентрикът удави надуваема секскукла на Първа буна, за да ознаменува старта на летния сезон.

#Росен Марков #Мая Манолова #Корнелия Нинова #Бойко Борисов #Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници