Отпразнувайте този Св. Валентин в най-новия InterContinental в Европа!

Отпразнувайте този Св. Валентин в най-новия InterContinental в Европа!
A A+ A++ A

InterContinental Sofia разполага със 194 стаи и апартаменти с елегантен интериор и съвременно обзавеждане, осигуряващи дискретния лукс, който заслужавате.

Разположен в сърцето на столицата – на площад Народно събрание, хотелът предлага спиращи дъха гледки към храм-паметника Св. Александър Невски и Витоша. С просторните и елегантни апартаменти с тераса, можете да почувствате невероятния чар на дестинацията. Те са снабдени с мултифункционални телевизори с плосък екран, безплатен високоскоростен Wi-Fi, приспособления за гладене, машини за кафе и чай, мини-бар.

 

Вечер можете да си вземете релаксираща вана и да се поглезите с козметика L’Occitane. Рум-сервизът е достъпен 24/7 и на разположение за всички Ваши поръчки – поглезете се със закуска в леглото или с любимото Ви шампанско след вечеря.

 

InterContinental Sofia се гордее с уютния си и елегантен Floret Restaurant and Bar. Ястията са вдъхновени от международни класически рецепти и завършени с традиционен български почерк за наистина неповторимо изживяване.

 

Вечер Floret се превръща в оживено място за срещи сприятели или с любим човек, където можете да се насладите на коктейлите, създадени от кративните бармани по оригинални рецепти.

А сега можете да имате всичко това с пакета „Св. Валентин“, включващ настаняване в апартамент King Terrace Suite City View, шампанско, ягоди с шоколад и закуска в стаята, романтична вечеря във Floret и късно напускане на следващия ден.

InterContinental Sofia – истински луксозно изживяване за Вас и Вашата половинка.

 

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници