Хванатият с кокаин Михаил Маджов остава в ареста

Хванатият с кокаин Михаил Маджов остава в ареста
Съдия Костадинка Костадинова прие, че на Маджов трябва да се наложи най-тежката мярка за неотклонение, за да се предотврати възможността той да извърши друго престъпление. Снимка: bTV
A A+ A++ A

Софийски градски съд остави в ареста Михаил Маджов, съпруга на манекенката Деси Зидарова, който беше задържан с около 200 грама кокаин преди няколко дни.

Съдът прие, че от събраните доказателства може да се направи обоснован извод, че съпругът на Деси Зидарова е държал намерените в него наркотични вещества с цел разпространение, предаде БГНЕС.

Съдия Костадинка Костадинова прие, че на Маджов трябва да се наложи най-тежката мярка за неотклонение, за да се предотврати възможността той да извърши друго престъпление.

Държавното обвинение предостави в събота на съда справка от информационната система на прокуратурата за висящите производства срещу Маджов, от която става ясно, че срещу него през юни месец тази година е образувана друга преписка, отново свързано с наркотици.

Тогава Софийският апелативен съд наложи на Михаил Младжов мярка за неотклонение „парична гаранция" в размер на 10 000 лв.

На 1 август на КПП-то на АМ „Тракия", на изхода на София в посока Пловдив, полицаи спират автомобила на Михаил Маджов „Ауди S-8" за проверка и му съставят акт за липса на винетка.

След направена справка за него служители на ГДБОП пристигат на място, за да проверят автомобила му, в който освен него се намират и двете деца на Деси Зидарова от предишната й връзка с Веселин Янев и негово дете.

В джантата на резервната гума в багажника на аудито антимафиотите откриват в кутия от парфюм „Живанши" две пликчета, съдържащи общо около 200 грама бяло вещество, дало реакция на кокаин.

По-късно същия следобед в дома му са намерени още няколко грама кокаин.

Решението на градския съд подлежи на обжалване пред Софийския апелативен съд.

Чрез адвоката на Маджов съпругата му Деси Зидарова поиска да направи изявление пред медиите и да обясни, че според нея „някой иска да им съсипе живота".

„Заставам плътно до него и го подкрепям. Той обича децата ми като свои собствени и това могат да го потвърдят всички наши близки и познати”, твърди тя.

Деси Зидарова е убедена, че всичко се случва заради злобата и завистта, които хората изпитват към нея и съпруга й.

Тя все пак вярва в правосъдието и че истината ще излезе наяве.

#Софийски градски съд #Михаил Маджов #Деси Зидарова #кокаин #Костадинка Костадинова #Софийският апелативен съд #АМ „Тракия" #София #Пловдив #ГДБОП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници