Инж. Ясен Ишев: Оставката на шефа на пътната агенция е изненадваща

Инж. Ясен Ишев: Оставката на шефа на пътната агенция е изненадваща
A A+ A++ A

"За мен оставката на шефа на пътната агенция Светослав Глосов беше изненадваща", каза пред БНР инж. Ясен Ишев – председател на Научно-техническите съюзи. Той припомни другите две оставки от агенцията миналата седмица и казаното от инж. Глосов, че се очакват още отстранявания:

„За мен това е едно поемане на отговорност за нещо, което няма да се въведе в сроковете, които са предвидени. Виждаме, че се създава един хаос в закупуването на винетки. Това води до загуба и на средства. Би следвало тези хора да си довършат работата, а след това да се мисли дали да се справили добре и да им се дава оценка. Сега като ги отстраняват, какво се случва – кой ще ги замести? Ще дойдат още по-неподготвени хора, които не са в час с нещата. В Управителния съвет остава само инж. Дончо Атанасов. На него ще му бъде изключително трудно“.

В предаването "Хоризонт до обед" инж. Ишев бе категоричен, че не е достатъчно да се поеме само политическа отговорност. "За да има ефект нещо, което не завършва с очаквания край, трябва да има и някаква друга отговорност. Това, че всеки си носи оставката в джоба го чуваме. И какво от това?", добави той.

Експертът смята, че трябва да се потърси мнението на фирмата-изпълнител. Според него те имат да кажат съществени неща и да обяснят причината за забавянето.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници