Двама намушкани с нож в „Дианабад“, берат душа в Окръжна болница в София

Двама намушкани с нож в „Дианабад“, берат душа в Окръжна болница в София
Pixabay
A A+ A++ A

Опасността за живота на двамата мъже, приети в Окръжна болница в четвъртък вечер, не е отминала. Информация за състоянието на двамата пациенти даде тази сутрин д-р Ковачев, който е оперирал единия от пациентите, предаде БГНЕС.

Двамата мъже - на 42 и 45 години са били намушкани с нож в столичния квартал "Дианабад". По данни на лекарите от Спешно отделение на УМБАЛ "Св. Анна", двамата са пристигнали на собствен ход в лечебното заведение. Единият от мъжете е намушкан в корема, а драгият в корема и рамото. Операции са извършени и на двамата пациенти. "Все още са с опасност за живота. Двамата са дошли в шоково състояние, на собствен ход. При влизането в болницата са припаднали", съобщи тази сутрин д-р Ковачев.

По информация на МВР на кръстовището на булевардите „Никола Габровски“ и „Г. М. Димитров“ възникнал скандал между двамата мъже и трети пресичащ, който ги нападнал и им нанесъл нараняванията. Столични полицаи са предприети действия по издирването на извършителя. Работата по изясняване на фактите и обстоятелствата по случая продължава.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници