Арестуван избяга от болницата в Благоевград

Арестуван избяга от болницата в Благоевград
МВР
A A+ A++ A

Mладеж, доведен за преглед от полицейски патрул, скочи през прозорец на Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград и избяга, предаде БГНЕС. Инцидентът станал в 6:45 часа тази сутрин.

Патрул от двама полицаи довел към 6:35 часа закопчания с белезници около 18-годишен младеж, за да бъде прегледан от лекар и след това задържан в ареста. След като е вкаран в спешното, единият полицаи излязъл отвън, за да се обади по телефона, а колегата му пазел арестанта в отделението докато се освободи дежурният лекар. През цялото време задържаният се озъртал, когато лекарят го поел за преглед в шокова зала, арестантът хукнал, изтичал по коридора към помещението, в което почиват лекарите, когато няма пациенти. Там единствено има един прозорец без решетки.

Младежът, както е с белезниците, излязъл през прозореца, стъпил на широкия перваз под него, след което скочил на паркинга от 2 метра височина. След което на бегом пресякъл паркинга пред частната болница и побягнал към лозята в местността Баларбаши.

Двамата полицаи скочили в патрулката и поели към паровата централа на МБАЛ-Благоевград, за да го пресрещнат. След което се върнали назад и се обадили на колегите си за помощ. Избягалият арестант се издирва.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници