Голям спортен празник пълни зала Универсиада

Голям спортен празник пълни зала Универсиада
A A+ A++ A

Над 1000 човека ще вземат участие в Националния фестивал и празник на спорта, здравето и дълголетието- „ Приемственост между поколенията” .Събитието се организира по случай 25 годишния юбилей на Българска асоциация спорт за всички и ще се проведе от 11:00 часа във вторник в зала „ Универсиада” в София.

Над 28 спортни клуба от цялата страна, членове на БАСВ ще покажат своя програма, която ще включва съчетания и спортни елементи от гимнастиката. Проявата е част от София 2018 Европейска столица на спорта и е под патронажа на кмета Йорданка Фандъкова. Организаторите са подготвили богата музикална програма, игри с награди и изненади за публиката. „ За тези вече 25 години Българска асоциация спорт за всички е организирала над 600 спортни събития в цялата страна. По около 30 на година. Сега решихме да направим един голям празник, който да бъде в София и да дойдат всичките ни членове на БАСВ. Поканили сме официални лица от Министерството на младежда и спорта, Столична община, различни организации и много други.

Това, което мога да кажа един ден преди празника е , че и занапред ще работим за развитието и популяризирането на спорта във всички възрасти из цялата страна. Спортът е здраве и начин на живот”, сподели председателят на БАСВ Ирен Цветкова. Специална програма пред зрителите ще покажат децата от 95 –та ДГ „ Омайниче” – кв. Надежда.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници